MAPA INTERACTIU - LA NOSTRA VALL
A la Vall de Capafonts, i a la capçalera del riu Brugent, hi ha molts llocs que mereixen ser visitats o contemplats des del punt adequat.
En aquesta secció hi trobareu fotografies acompanyades d’un text explicatiu de tots aquests indrets.
En un primer repàs hem identificat més de cent llocs que creiem interessants; de moment en trobareu pocs, però a poc a poc s’aniran ampliant. Amb el temps, les noves fotos podran substituir les primigènies, si la seva qualitat o actualitat ho fa convenient. Evidentment, qualsevol fotografia que sigui interessant, tot i que no sigui de cap indret en concret, hi pot tenir cabuda.

pont_de_goi pont_de_goi
Les FontetesFont del Bassi i Cova del CorralLa Font NovaAdiantumpetxinesEl molí de Més Avall
El molí del MigFont del ForadetFont del TollRoca de la VernamorralPilars del barranc d'en FortmorteretsLa ResclosaCova Foscacovareipenapostsalt de la vellaLa RocaltamoletaFousToll de les TosquesQueraltaLes CullesgrauCapafontsmoli_balenya pont_de_goi La Creu trencada gralles grevol escudelleta pixera argany llodriga gallina Les Tosques foradada molinet penaroja ninota avencs Picorandan pont_vell bacgallina Toll de la Manugra Pont del Besora manugra barrulles ferradures Nulles Roquero Mistera
bacgallina